Rear Extension

Completion Date: 13 November 2019

LPS were instructed to design a statement rear extension to a dwelling in need of refurbishment. 


The client briefed us on there requirment for a large open space which would allow for a kitchen/dining area, we designed a contemporary addition to the house utilising a vaulted ceiling to give maximum height and a feeling of openess, we paired this with aluminium section windows with french doors to force as much light into the property as possible. 

Services Instructed

  • Measure Site Survey
  • Design and Preparation of Designs to obtain planning permission
  • Submission to Local Council
  • Building Regulation Drawings
  • Submission to Local Authority Building Control

CIAT
LABC Partner
LABC Regional Winner 2017
British Safety Council
AECB building knowledge
Smarter Planning Champion